Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Se zpozdenim se z blogu dovidam, ze Cechy maji vlastniho presidenta, ktery se shodou okolnosti jmenuje Zeman, stejne jako president Ceske republiky.

0 0
možnosti

J83i73r79i 96V23r81a26b66e39c

16. 10. 2017 7:37

U politiků je "soukromník" jen a záchodě .Tam si může kecat kravíny jaké chce.

0 0
možnosti
Foto

Toto je hodně hloupý a vlastně nebezpečný názor, který jste tu projevila: český prezident dle Vás nemá právo na veřejnosti říci svůj osobní názor, byť jen v diskusi a byť řekne, že je to jeho osobní názor.

1 3
možnosti

A do té diskuse byl pozván proto, že je president, nebo jako M.Zeman ?

4 0
možnosti
Foto

Ono to je, jako když někomu uteče manželka a žije s někým jiným. To je stav de facto, ale de jure jsou ti dva stále manželé.

Stav de jure Zeman nezpochybnil a neodchýlil se tak od naší zahraniční politiky. Tak wo co go? Jednoznačně o to, aby nebyl znovu zvolen a na prezidentský stolec dosedl nějaký submisivní kejval bez vlastního názoru.

2 1
možnosti
Foto

Ono to ale nebylo v projevu, nýbrž v diskuzi. A také mi není jasné, čím se prezident odchýlil, když žádnou doktrinu, že Rusko Krym neovládá nemáme. A také opakovaně zdůraznil, že Rusko se Krymu zmocnilo protiprávně. Tak, v čem je problém?

1 0
možnosti
Foto

Přece Trump často na svém Twitteru sděluje své soukromé stanovisko k tomu či onomu.

1 0
možnosti
Foto

Když před proneseným názorem pan prezident řekne, že je to jeho osobní, chcete-li soukromý, názor, tak to asi bude dostatečné vodítko i pro Vás, ne?

2 0
možnosti
Foto

V diplomacii se užívá úsloví "říci něco mimo protokol", čili neoficiálně. Takže jde o běžný způsob odchýlení se od zahraniční linie daného stáu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Jsem Zuzana Palečková. Jsem dcera, manželka, máma, maman půlky Gabonu, tchýně gabonská, babička Čechogabončete a mám touhu se tak trochu vyjádřit

Seznam rubrik