Diskuse

Český rybníček

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To záleží na tom s kým se stýkáte, osobně jsem se setkal v Rakousku se zástupcem střední třídy, tedy pracující střední třídy. Když jsme začali probírat politickou situaci, tak mi bylo řečeno s určitou závistí: vy se máte vy máte alespoň Zemana, ten řekne nahlas co si myslí. Takže oni ví, že jim u Vás pšenka nepokvete a nelezou k Vám. Jistě, příčin je více, ale na svůj národ a svého presidenta jsem byl v tu chvíli velice hrdý.

Na druhou stranu, když vidím jak evropské hodnoty prosazuje teplý pornoherec, tak mám tytéž pocity jako vy.

3 3
možnosti

Nu milá blogerko, stačilo možná napsat-nemám ráda Zemana. Jinak souhlasím s p. Rážem níže. Vy si opravdu myslíte že Vás někdo venku bude posuzovat podle nnějakého politika?

3 2
možnosti

Mate pravdu. Mne (a mnohym dalsim blogerum ci diskutujicim) taky chybelo, jak se nas prezident nality naklani nad hrob H.K., protoze pak by byl obraz nasi spolecnosti dokonaly. Tak si, holt, musime vystacit s nafukovacim clunem na rybniku. Proste takova ceska malost.

2 2
možnosti
Foto

Pan docent Vám křivdil, taková otázka u Nerudy je trochu likvidační. Líbí se mi Váš pozitivní pohled a naděje, to je základ, kterého se nám v Čechách nedostává. Ale vzdát se nemůžeme.

3 1
možnosti

J83a66n 92R84á24ž

9. 7. 2017 22:43

Jedním si můžete být jistá: Nikdo v cizině Vás nebude posuzovat podle toho, kdo je v ČR prezidentem, premiérem nebo předsedou Senátu. Buď jste trubka a tak trubkou budete i v cizině nebo jste sebevědomou dámou a tak Vás jako dámu budou respektovat i v cizině.

3 2
možnosti
Foto

Budu upřímný. Můj kamarád Gerd (1941) kdysi hodně obdivoval Dubčeka (1968). Vysvětlovat mu,že není prezident nemělo smysl.

2 0
možnosti
Foto

Žádní prezidenti Visegrádské čtyřky se s Donaldem Trumpem nepotili.

A navíc se ve Varšavě nekonalo zasedání V4, ale jakéhosi obskurního uskupení "Iniciativy tří moří", tedy zemí, které podle anglického popisu omývají vody tří moří.

U nás to asi bude Lipno, u Slováků Zemplínská Šírava a u Rakušanů pro změnu asi Dunaj.

A byla byste raději, kdyby náš prezident odjel do nějakého mondénního střediska, nejméně tedy do Monte Carla nebo někam ještě lépe? Ale to je doménou spíše pana Horáčka, že?

2 2
možnosti

Opravdu si už nepřipadáte trapně, každý den od rána do noci perlit téměř pod každým blogem. Vy snad musíte opravdu za to být placený, dobrovolně nikdo nemůže takhle žít.

To. že nejste schopen pochopit smysl tohoto článku, je zjevné.

4 0
možnosti