Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J53a97r55a 95R78a30n12k

15. 5. 2017 3:34

U posledniho clanku neni diskuse, chci je napasat, ze jsem jej precetla souhlasimR^R^a u mne ve Victorii B.C. je stale jeste slunicko, tak Vam preji "Happy Mothers Day"

VR^

0 0
možnosti
IK

A to jsme ještě netušili, jaké perly nám ty sdělovací prostředky sdělí hned po prvním máji. Když to člověk vidí (slyší), stěží uvěřit, že za tím stojí elita a ne nějaký jelita.

0 0
možnosti
ZS

Jaký je podle Vás rozdíl mezi samoživitelkou a ženou, které se nechá uměle oplodnit bez souhlasu partnera? V případě samoživitelky je určitá zákonná šance, že alimenty dostane, v druhém případě bude žádat stát o sociální podporu. Spíš bychom se měli zamyslet nad tím, že tak degradovala mezi mladými funkce manželství, vzájemná úcta mezi partnery a odpovědnost k rodině a dětem.

1 0
možnosti
KK

Milá autorko, spokojenej chlap neodchází. Na to je příliš línej, nerad si zvyká na nový, ... Sice občas nějaká nová kočička, ale jen tak dlouho, než zjistí, že je v podstatě stejná jako ta, co má doma, že to nestojí za to.

Snažte se aby byl vždy spokojenej, nesnažte se mu vládnout, nedělejte mu scény, a neuteče vám.

3 0
možnosti
MP

Tak to možná vidíte Vy. Někoho ale pálívá dobré bydlo a kdovíco ještě....:-/

0 1
možnosti
MB

Synu, co to tady blábolíš, pravil můj rodič, když jsem se dostavil k jeho kuchyňskému stolci, abych si postěžoval, jak mi život neprávem zase ublížil ... Vezmi, prosím na vědomí - Že cokoliv se ti v životě nepodaří - Je to tvoje vina, tvá produkce - v podstatě tak jsi to chtěl ! Když jsem to slyšel poprvé, tak jsem i urazil nad necitlivostí a hrůznosti sdělení ... Pak jsem se sebral a zařadil do svého reálného života. Žije se s tím těžce, pravda i štěstí je třeba mít ... Nicméně pořád je to člověk, který se rozhoduje, koná ... Na pohlaví pak absolutně nezáleží ... Poté, nejlepším odborářem, politickou stranou - je člověk sám sobě, toho je třeba pak volit ! ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Jsem Zuzana Palečková. Jsem dcera, manželka, máma, maman půlky Gabonu, tchýně gabonská, babička Čechogabončete a mám touhu se tak trochu vyjádřit

Seznam rubrik