Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pani Paleckova a take vsichni ctenari. Zde je poukazani na nase socialni problemy.

Vse, co organizuje a ridi stat, je niceno byrokracii, neschopnosti jak profesionalu tak politiku. I ten rad je sestaven pro tezeni hodnot urcitymi obcany.

Konkurence a tedy vyber, je zakladnou pro uspesne socialni zarizeni a jeho sluzby. Stat je zde jen pro kontrolu nasledovani ustanovenych pravidel pro soukrome podnikani ve vsech oborech.

Po tech 70 let, je nutno zacit pracovat na teto dulezite organizaci. Jinak nasi synove a dcery nas u toho stromu nechaji stejne, jak nam ten pribeh pani Paleckove naznacil.

0 0
možnosti

Není důchodce jako důchodce!Jeden zplodil syna či dceru,dobře je vychoval a je o něj postaráno rodinou.Jsou jiní,kteří žili jako psy a pojdou jako psy s řevem co všechno by jiní pro něj měli udělat.

0 0
možnosti

Sociální demokracie by ve vládě být měla, neboť podporuje zvyšování min, mzdy a zrušila poplatky u lékaře.

0 3
možnosti

J80a75n 82R74á31ž

1. 12. 2019 8:59

A díky těm zrušeným příspěvkům kolabuje zdravotnictví. Zrušení poplatků, místo návrhu na změnu jejich skladby, taky kvůli nesmyslům z dílny paní Maláčové a činnosti pana Petříčka na ministerstvu zahraničí, by ČSSD ve vládě být neměla.

Ke mzdám: Díky dnešním přehnaně vysokým mzdám hlavně u nekvalifikovaných zaměstnanců v montovnách, přijde za pár let mnoho z nich o práci. Vysoké mzdy totiž urychlí zavádění robotizace a automatizace, protože lidé jsou už dražší než robotické automaty, které pracují 24 hodin denně, včetně sobot a nedělí, bez nároků na přesčasy, nepotřebují dovolenou a nehodí se marod, aby mohli opravit chalupu.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Jsem Zuzana Palečková. Jsem dcera, manželka, máma, maman půlky Gabonu, tchýně gabonská, babička Čechogabončete a mám touhu se tak trochu vyjádřit

Seznam rubrik