Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^lidi jsou už tak mediálně zmasírovaný že zcela ztratili zdravý rozum a lidský rozměr:-/vám karma a dík

1 0
možnosti

Děti (jako ten utopený chlapeček) by nevadily. 17letý mladík už není bezbranné dítě.

Někde se operuje s Nicholasem Winstonem jako příkladem. Minimálně ve filmu ztrácel spoustu času papírováním. Nenahnal do vlaku bandu dětí a mládeže z ulice, z nichž možná některé mohly židovského původu. Přitom tímto postupem (naplnit vlak až po dveře kýmkoliv, kdo se prohlásí za dítě nebo za žida) by zachránil daleko víc lidí.

Nepoučíme se z "dětí" přijatých v jiných zemích?

0 0
možnosti

Paní Palečková, v podstatě máte pravdu a chtěla jsem vám šoupnout i karmu ale díky té poslední větě to neudělám. Mám totiž pochybnosti tom, že by to měly být malé děti. Řekla bych že spíš náctiletí a možná i starší. A těm bych teda poskytla jinou formu pomoci......tady se totiž rojí tolik různých informací že už se v tom nevyzná ani svatý....nejvíc mě asi zaujal názor Dalajlámy a k tomu bych se přikláněla.

1 0
možnosti

Jednoduchá otázka: splňují podmínky udělení azylu?

Pokud nevíme tohle je bezpředmětné psát o dupání nožičkou (taky jste si dupla, nebo spíše kopání nožičkou do politiků co nemáte ráda, jste díky tomu lepší než oni nebo stejná?).

1 0
možnosti
Foto

S mnohým ve Vašem článku by se dalo i souhlasit, je v tom ale obligátní a veliké jedno ALE... Ale paní poslankyně vůbec netuší, o jaké konkrétní děti by mělo jít, vůbec v tuhle chvíli netuší, zda jsou skutečně sirotky, vůbec netuší, kolik jim je ve skutečnosti let, vůbec netuší, z jakých zemí skutečně ti mladí dorostenci (věk 14-17 let opravdu nepovažuju za nejohroženější část dětí...) ve skutečnosti jsou, vůbec netuší, zda se taková věc může uskutečnit jak v rámci našich zákonů, tak v rámci mezinárodního práva... Nemyslíte, že je zde příliš mnoho otázek bez odpovědí na to, aby člověk mohl blahosklonně mávnout rukou a říci nahlas - ".. tak jo, tak nám sem těch padesát lidí se všemi jejich neznámými dovezte" ...?

1 0
možnosti

Pane Kroupo, připojuji se k vašemu názoru...souhlas.

1 0
možnosti

Pokud jednou vláda řekne, že ani jednoho ilegálního imigranta nepřijme, nemůže najednou říct, že pro sirotky to neplatí.

Pokud chce být konzistentní ve svých postojích a čitelná v očích zahraničí.

Něco jiného je situace paní poslankyně.

Po té nikdy pes ani neštěkl, zatímco teď před volbami má publicity, že přes ni padá.

7 0
možnosti

O islámu toho víme dosti a věděli to dávno před námi například TGM, WCH a taky Mustafa Kemal Ataturk.......

4 0
možnosti

Mýlíte se. Paní Šojdrová si na děti 12-17 let vzpomněla ne nešťastně, ale "šťastně" jako těžký kalibr předvolebního klání. Není to z její hlavy. Takové věci se musí předjednat, konkretizovat, není to jednoduché. Tím neříkám, že bychom neměli pomoci vůbec.

Bohužel řešíme důsledky politiky, o které na sklonku života pochybovali resp. pochybují i takoví - Brzezinski, Kissinger. Jistě, Saddám, Asad, Kaddáfí nebyli a nejsou žádní jen kladní hrdinové, ale nebyli menším zlem než stávající chaos. K čemu bylo uměle podněcované Arabské jaro?

9 0
možnosti

:-).....Pavle, vřelý souhlas! "Arabské jaro" ......to jsou důsledky. V klidu naplánované, opozice proti Assadovi náležitě vyškolená, dodány zbraně a už to jelo. Dodnes. A Libye....klid, mír, socialismus pro lidi o jakém se nám nezdálo, Kadáfí také moc bohatý, držel to pevně v rukou. Dnes.....totální rozvrat. R^

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS