Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

nejprve mi to přišlo urážející,ale zpetně to hodnotím jako další mistrovský Zemanův tah,tuhle bitvu nemohl vyhrát.

2 2
možnosti
MS

Ale mohl. Kdyby vystoupil ve veřejnoprávní TV (a ne v tom obskurním panoptiku pana Soukupa) s adekvátním projevem, nikdo z jeho odpůrců by neřekl ani popel. Jenomže takový projev by se nejspíš nelíbil jeho východním kámošům (a koneckonců ani jemu), tak raději zalezl do díry a byl zticha. :-)

2 0
možnosti
FS

Paní autorko. I kdyby pan prezident chtěl něco říci,tak by ho ta pískající nenávistná tlupa nenechala mluvit.Ta,podle některých demokratická. S takovými nevychovancemi se nedá diskutovat. A mezi ně patří panové Liber,Valiček,dr. Šimek.A pokud dr.Šimek tituluje prezidenta Milošem,tak patř rovněž mezi tu nevychovanou tlupu.

3 6
možnosti

J76a76n 47Š19u37r47c

24. 8. 2018 17:34

Pane Salajko, vám asi vůbec nedošlo, že Zeman mohl svůj projev přednést v některé televizi, nejlépe na Barrandově, nebo také mohl k Českému rozhlasu poslat alespoň věnec? Myslím si ale, že je lepší když mlčel, stejně by zase vykládal ty svoje hlouposti, aby si nerozlobil svoje kamarády v Moskvě a svého velícího důstojníka KGB Putina.

Někdo patří jak jste napsal mezi tu nevychovanou tlupu, ale kam patříte vy? Mezi obhájce Ruska, Putina a voliče komunistů, že? Tak to je ještě horší, to už je známka nastupující sklerózy.

4 2
možnosti
JM

Pokud z toho Miloš Zeman udělá novou tradici a nebude se i nadále vyjadřovat k věcem, ke kterým se již jednou vyjádřil, možná bych byl i pro.

1 0
možnosti
Foto

Protoze to staremu krali poradili jeho 3 prorusti radcove. Nejedly, Mynar a Ovcacek.

3 1
možnosti
Foto

J32i88ř26í 17L25i84b74e23r

24. 8. 2018 14:12

Jenomže já chci slyšet slovo svého prezidenta! Chci vědět, jak vidí další osud naší země v souvislosti s touto pro nás tak důležitou dějinnou událostí. Jaké má být naše směřování, kde si máme hledat přátele, jaký je jeho názor na naše spojenectví, před čím bychom měli být ostražití.

-----------------------------------------------------------

Na něco takového si budete muset počkat až po příštích prezidentských volbách. To, co je aktuálně na Hradě, nestojí ani za komentář. Rv

5 2
možnosti
MV

starej pan Zeman. pisu pan, protoze se podobnymi kroky postupne zbavuje toho, aby ho lide mohli nazvat prezidentem, i kdyz jim byl zvolen

3 0
možnosti

Host

24. 8. 2018 9:13

Jako volič pana prezidenta plně respektuji, že žádný projev neměl, protože ať by řekl cokoliv, tak by mohl očekávat jen hysterickou nenávistnou reakci od hlasité menšiny. Jsem rád, že v čele státu stojí člověk, který tyto nenávistné tlaky je schopen ustát a že svou odvahu projevoval nejen v roce 1968 a letech následujících, ale že tak činí i doposud.

7 17
možnosti
DP

Pardon, mělo být mínus.;-D Ustát.;-D Tím že zaleze do nory?

7 1
možnosti
DP

Vždyť už se projevil.;-D Na zemi živitelce. Zase opakoval ten svůj blábol o kanálu Odra Dunaj. No jo, stáří bojuje se dvěma problémy - s neschopností udržet myšlenku a zároveň s neschopností myšlenku opustit.:-/

22 2
možnosti

Když nelze plusovat, tak slovy: SOUHLAS! :-)

1 1
možnosti

R^

Díky!

Ano, mlčení Miloše Zemana v takto historicky závažné době je nebezpečné a vyvolává četné dohady...

1) Je tak vážně nemocen, že není schopen veřejného projevu? Pak je nezodpovědný! Neměl se nechat volit! Ale viděli jsme, jak druhý den na Zemi živitelce kouřil a popíjel.

2) Bojí se reakce národa? Má strach, že bude vypískán? Asi oprávněně!

3) Nechtěl urazit své soudružské kamarády s Vladimírem Vladimírovičem Putinem v čele? Je to možné! Protože ti jeho sovětští a dnes ruští kamarádi sobě i nám stále lžou a chtěli by, aby špičky našeho národa svému národu také lhali podle ruských not! A Miloš Zeman zjevně dává přednost svým kamarádům před českým národem!

:-)

14 3
možnosti
VF

Bojím se, že pan Zeman ukazuje, jak jsme mu lhostejní.

2 0
možnosti
MK

No , já dávám paní Palečkové KARMU. A to kvůli mladé generaci. Na tu především pan prezident kašle. Právě včera jsme sledovaly s dcerou dokument o paní Čáslavské, jak k té se zachoval režim a co byl schopen vykonstruovat . Dcera mě položila záludnou otázku, mami a to tehdy šlo? Možná právě proto je trnem v oku pan Vondráček, Babiš a spol kteří se neštítí teď v této době opět sestavovat vládu s KSČ, můžu říct že dcera sleduje všechny současné dokumenty týkající se roku 68 a je z toho lehce zděšená.Co si o tom má myslet když na jedné straně vidí co se dělo a na druhé straně někdo dá takové straně příležitost aby se podílela na vládě. Myslím, že na mladou generaci se hodně zapomíná a to je pro nás všechny moc špatné znamení. A pan prezident.....mlčí. Co údajně řekl před 50ti lety mám ukázat dceři kde, když teď se na to vykašlal.....

14 1
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Jsem Zuzana Palečková. Jsem dcera, manželka, máma, maman půlky Gabonu, tchýně gabonská, babička Čechogabončete a mám touhu se tak trochu vyjádřit

Seznam rubrik