Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

5 2
možnosti
VB

Moc pěkné. Mám ale 3 připomínky.

1. Nebyli to ruští, ale sovětští vojáci, tzn. Ukrajinci, Kyrgizové, Rusové...... Sovětský svaz ale zanikl a Rusko si nemá co přisvojovat jakékoliv vítězství.

2. Sovětská armáda neosvobozovala, ale obsazovala naše území. V době podpisu kapitulace se nedá již mluvit o osvobozování, většina území byla vojáků SSSR prosta.

3. Nebyli to Noční vlci ale Putinovi psi. Signifikantní, že jezdí americké motorky a nikoliv ruské Uraly. Asi kvůli tomu, že Rusko je stále Horní Volta, jen s jadernými zbraněmi.

4 4
možnosti
BM

Kdyby se ten "aktivista" tak nepředváděl a nechal vlky v klidu vzdát poctu svým padlým, nic by se nedělo. Vlci by zase v klidu odjeli. Ale vždy se najde nějaký blbec který mele něco o demokracii a napadá a uráží. Foldyna je chlap na svém místě a Hamáček by měl dělat v Obecním domě vrátného.

10 9
možnosti
BD

No ale horká krev v něm je. Ale je fakt, že o těch Nočních vlcích nikdo nevěděl do chvíle, než je začali provokovat na tom parkovišti. A to Průhonice nejsou zrovna hraniční město, takže už tu chvíli byli.

1 0
možnosti
PB

P46e56t61r 60B34r73o38ž

11. 5. 2018 13:02

Kdybych napsal, co si o panu poslanci myslím, byl bych obratem smazán.

3 1
možnosti
Foto

Foldynu myslím nejlépe vystihl právě ten, s kterým se znesvářil na onom průjezdu....

1 2
možnosti
TK

Foldyna je odporný Zemanův a Putinův zadkolezeč! Takovouto osobu bych nechtěl potkat někde večer, myslím, že kdyby se někdo postavil jeho zvrhlým "názorům", byl by ve velikém nebezpečí! Takovíto experti nejdou pro nůž nebo pistoli daleko!

Fuj, to máme "poslance" RvRvRv

9 8
možnosti
BD

No nemyslím, že by jako boxer musel na někoho z diskutérů zrovna s pistolí. Ale je fakt, že většina těch slušňáků co mu na netu silácky nadávají by se opravdu rychle transformovala do pozice humanistů odmítajících veškeré násilí.

2 0
možnosti
BD

Hamáček to kousne a rád, protože z těch 6,5% preferencí ČSSD jim dělá Foldyna těch 6, protože se ještě nepodělal nebojí se jít proti pravdě jediné nespravedlivější a jediné schválené a občas něco i řekne hezky narovinu.

Další věcí je, že Foldyna je poloviční Srb, takže po tom, co jsme jim tam provedli asi nebude EU a NATO zrovna zbožšťovat, ale vidí i ty temnější stránky.

6 4
možnosti
Foto

Nevím, zda někdy nastane doba, kdy se na historii začneme dívat objektivně.

Nezapomeňte, že tehdejší nejsilnější světovou vojenskou mocnost Francii, Hitler doslova "spláchl" za jediný měsíc. A na SSSR Hitler vyrazil s podstatně silnější armádou a navíc s bojovými zkušenostmi. Pokud by byl Stalin stejně (ne)schopný jako tehdejší politikové a generálové ve Francii, tak by SSSR asi dopadl stejně jako Francie a my bychom tady nepsali blogy.

9 6
možnosti
RC

Ale on byl mnohem vice neschopny., Staci si porovnat zabrane uzemi SSSR a Francii. Francie by se do nej vesla nekolikrat. Jen soucasna Ukrajina je vetsi nez Francie. A AH dosel az k Moskve, Leningradu a Stalingradu.

3 1
možnosti
PS

P11a88v21e77l 14S30y69s90e39l

11. 5. 2018 11:06

Také přispěji malým haiku

Palečková se bojí vlka

dyja dyja dá

má si měnit spodní prádlo,

dyja dyja dá

ještě, že nenosí čepici

Laskavý čtenář bude jistě schovývavý

1 10
možnosti
ME

Ubohé, Sysle, a schovívavosti byste se mohl dovolávat, kdybyste alespoň uměl napsat větu bez hrubky.

6 1
možnosti
Foto

Žijeme ve svobodné zemi, lidé si mohou uctívat koho chtějí. Dnes, v roce 2018, není nutné uctívat jen Václava Havla, jsou i jiné možnosti.

9 5
možnosti
ME

Ano, máte pravdu, demokracie jsou v tomto slabé a proto

vždy podléhají totalitním režimům. Uctívat masového vraha

Stalina je stejně zrůdné jako uctívat Hitlera. Jen škoda, že Stalin nechcípnul 1. května 1945. Možná by si tato země ušetřila to blaho vyzkoušet si komunizmus a troubové jako je Foldyna nebo Zeman by byli všem k smíchu.

7 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Jsem Zuzana Palečková. Jsem dcera, manželka, máma, maman půlky Gabonu, tchýně gabonská, babička Čechogabončete a mám touhu se tak trochu vyjádřit

Seznam rubrik