Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jestli mě něco těší,že Slováci nesjou tupí a leccos vnímají... je to přesně to, co vyjádřil včera Eugen Korda... Fico přinese okázale ...jako car... já bych dodala jako boss nechci říct čeho - miliony prachů před kameru, které okázale pseudosentimentálně ukazuje národu, aby tím "dodal důkaz" jak moc vážně vyšetřování myslí..V záznamu reportáže EK poslal Fica do pr..ele a já se ráda přidávám. Je to důkaz - jo, za mne, za mne se ,holenkové, všechno dá řídit penězi...Následně kopne do prezidenta Kisky, u čehož nasadí patetický výraz v promluvě k národu, jak vlastní prezident rozkládá stát.

Paní Palečková, díky za blog, trefa ... a měli bychom vyjít zase a na tom Václaváku chtít , aby jezevec Zeman vylezl a jasně se vyjádřil a svých keců o likvidaci novinářů veřejně zalitoval...Ale držme palce panu Kiskovi, protože je to slunce na východě a lehké to mít rozhodně ted vůbec nebude.

5 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu, s těmi penězi to až připomíná nějakou gangsterku, ovšem co se týče pana prezidenta, nějakého vyjádření se už asi nedočkáme.

0 0
možnosti
JF

Víte, milá paní, ale on se ten náš prezident vyjádřil. A dokonce mnohem dříve než ten jejich vlastní, slovenský.

3 1
možnosti
MV

zatim o tom pochybuji, ale treba ke svemu tvrzeni pridat i nejaky relevantni zdroj

2 0
možnosti
Foto

Tak, tak. Je třeba si postěžovat, když už jsme tu prezidentskou volbu prohráli. Protože menšině se Zeman nelíbí, je třeba se projevovat hlukem, povykem, pískotem a jinými neverbálními projevy.

Ne, že by Zeman byl bezchybný nebo nedejbože svatý, ale tato parta vyjádřila své postoje již na inauguraci v roce 2013 a i kdyby od té doby narostla Zemanovi křídla, stejně se nic nezmění.

Měl by se vůbec do vnitřních věcí Slovenska vměšovat? Já myslím, že ne.

2 6
možnosti
Foto

Je jedno jestli je to Zeman, podle mého soudu nějak reagovat měl, ovšem to jde vzhledem k minulým výrokům asi těžko.

0 0
možnosti
Foto

Náš prezident není chorý, jen už byl zvolen.

5 2
možnosti
Foto

Což bylo, samozřejmě, správné.

2 4
možnosti
OK

O39t38a 75K68i36n59c

5. 3. 2018 23:34

Asi ano, ale Ovčáček možná marodí.

4 0
možnosti
JL

Líbil se mi prezident Kiska, to je jiný formát.R^

20 1
možnosti
PJ

P96e50t86r 56J36í38l34e14k

5. 3. 2018 21:10

Už zazněly hlasy, jestli by to u nás pan Kiska nechtěl vzít jako vedlejšák...

6 0
možnosti
MV

Ostře jemně napsáno. Pekny!

9 0
možnosti
KD

Pane doktore, léčte lidi. K tomu máte vzdělání. Jiní lidé se zabývají kriminalitou, tedy i vraždami. Nechte politikování a nechte ty lidi v klidu pracovat. Vám také do lékařského výkonu, nikdo nehovořil !!!

2 12
možnosti
JR

J77a96r31a 60R34a75n48k

5. 3. 2018 21:14

Pane Dufku, budte tak laskav a nechte to na nas, s napetim cekame na prispevky pana Vodrazky, ty Vase&Co. nas tak moc nezajimajiRv

9 2
možnosti
PV

No, ja uz jsem poslednich par let radeji, kdyz nas pan prezident mlci, protoze to je vetsi sance, ze nedojde k nejakemu prusvihu.

8 1
možnosti
Foto

Žurnalistov sliškom mnogo, nádo ich likvidirovať, pronesl náš hradní ochlasta nejspíše pod vlivem a nejspíše s pocitem, že mikrofon je vypnutý.

Teď mlčí, protože už skončil. On to ví, vědí to i ti okolo. On tam ještě může přežívat několik let, ale prostě skončil.

On už bude jen jezdit po poutích, oslňovat tetky a strejce na náměstích, kde se bude čekat zase na nějakou tu pussy. Na to ještě stačí.

Ale jako někdo, kdo by snad měl připomínat jakousi morální autoritu, na tu prostě nemá. Pohrdá těmi, co ho poslouchají, kteří mu lichotí a naopak už se nikdy nedostane do společnosti intelektuálů, kam by strašně moc chtěl patřit.

On si tu svou funkci prostě musí vyžrat do konce.

16 6
možnosti
PJ

P70e17t85r 90J31í36l28e97k

5. 3. 2018 21:13

U našeho pana prezidenta se projevuje alkoholem poničené myšlení, bohužel. Měli by se nyní zamyslet i jeho příznivci, jak řešit vzniklou situaci ku prospěchu naší země.

6 5
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Jsem Zuzana Palečková. Jsem dcera, manželka, máma, maman půlky Gabonu, tchýně gabonská, babička Čechogabončete a mám touhu se tak trochu vyjádřit

Seznam rubrik