Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J52i19r70i 78D92v15o74r34a27k

28. 11. 2017 13:22

Presneji bych to asi nevyjadril R^

0 0
možnosti
Foto

R^každopádně harašit;-D

ale jak v blogu správně naznačujete, jde to slušně vkusně bez excesů

2 1
možnosti
Foto

Určitě, bez harašení pěkného života není.

0 0
možnosti
Foto

Karma.

Nelze nikdy /naštěstí/ postihnout celou škálu. To, co některý muž považuje za inteligentní jiskření, může jedna žena považovat za naprostou nestoudnost a další za nemístné obtěžování.

Je na obou, nakolik ono harašení připustí. Myslím, že v našich zeměpisných podmínkách máme ještě prostor pro ono jiskření, které zmiňujete jako hybný moment kultury, umění a inspirace.

Myslím, že naše ženy umějí říci jasné ne a dát najevo, že to myslí vážně. Pak je další pokračování již za hranou.

1 0
možnosti
JZ

Já bych měl drobný dotaz k tomu obědu v jídelně - co je neslušného na tom, beze slova pojíst u stolu s někým jiným, tedy muži s ženami? Etiketa nic neříká o tom, že by se měla povinně zapříst nějaká konverzace mezi cizími lidmi u oběda, zvláště, když se jedná jen o rychlý oběd u společného stolu v nějaké závodní kantýně nebo univerzitní jídelně. Posezení u společného stolu v tomto případě není účelovou společenskou situací určenou pro konverzaci, jako např. služební oběd s klientem, ale jen nutnost sedět spolu z prostého nedostatku místa při obědové pauze. Nutnost je zeptat se, jestli je místo u stolu volné což mládenci udělali, ale žádná další řeč se vést nemusí, slušnost to nevyžaduje. Leda tak ještě pak pozdravit na odchodu.

4 0
možnosti
MP

tak tak slečny očekávaly že se kluci budou podbízet nabízet, dělat ze sebe blázny nebo lokaje a ono houby slavnej soude.

2 0
možnosti
MS

Ženy jsou ovšem různé. To co jedna už považuje za obtěžování, považuje jiná za neškodné špičkování mezi pohlavími. A odvíjí se to ani ne tak od kultivovanosti ženy, jako od jejího přístupu k sexu. A ta škála je velmi široká - od tzv. "frigidky" až po nymfomanku. :-)

3 0
možnosti
Foto

Ovšem muži také nabízejí širokou škálu...

0 0
možnosti
Foto

Vidím, že pánové už srší humorem. Jistě to se sankcemi za harašení u nás není moc žhavé. Důvodem je i to, že naši televizní diváci jsou procvičováni , osmělováni. Mne osobně, a nejsem sám, nijak nerozesmává pan Šíp s těmi narežírovanými hrátkami, jimž se lidé v publiku tak upřímně smějí. Mám na mysli to poněkud pubertální vychytávání sexuálních jakoby souvislostí. Ty jakoby náhodné reakce, které mají diváky uporoznit na nějakou košilatost, aby se mohli zasmát ostrovtipu. Oplzlé to není, inteligentní také ani moc ne. Pobertálně podbízivé ano. Vladimír menšík uměl zabrousit do takové oblasti hravě, laskavě a vtipně.

4 0
možnosti
PK

Nemohu s Vámi souhlasit....i ty uhrančivé pohledy jsou dnes skoro k žalobě. Je skutečně lépe si přisednout a věnovat se mobilu,než jít k soudu za harašení..:-)

3 0
možnosti
ZB

Pozor i přisednou si ke ženě a dívat se do mobilu může být kvalifikováno jako harašení. Nejlépe je v současné době si k ženám vůbec nepřisedávat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Jsem Zuzana Palečková. Jsem dcera, manželka, máma, maman půlky Gabonu, tchýně gabonská, babička Čechogabončete a mám touhu se tak trochu vyjádřit

Seznam rubrik