Diskuse

Nestydatost

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma.

Technická poznámka: Opravte si, prosím, přechodníky; lilium jako neutrum používá přechodníků ženských (odhodivši, vzdavši se); vy tam máte plurální tvary.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za připomínku, máte naprostou pravdu. Provozní slepota mě postihla, příště si dám větší pozor.

0 0
možnosti
Foto

Je ale otázkou, s kterou verzi komunistického běsnění se Rath a Babiš srovnávají. Zda-li s tou, která nám byla prezentována v a) v r.1968, b) v 90. letech 20. století, c) s tou po přijetí zákona o protiprávnosti komunistického režimu, d) po přijetí zákona o odškodnění antikomunistických odbojářů. Za případné nepřesnosti v názvech zákonů se omlouvám.

Ono se ty verze od sebe dosti liší, včetně toho, kolik vlastně toho uranu bylo nakopáno, v jaké kvalitě a kolik bylo do SSSR bylo odvezeno. O stupni jejich ozáření totéž. To, že v tom Jáchymově se upsal velký počet na amnesitii puštěných vězńů, tak to lze vcelku ještě pochopit, ale co třeba s tímhle. Osobní agentka Gottwalda Hložková, nasazená třeba k Horákové, byla podle svědectví jednoho spoluvězně, naprosto sadisticky zmlácena jedním dozorcerm.

0 2
možnosti
Foto

Lidem, kteří byli umláceni v Bytízu, v táboře Vojna, na Mírově nebo v Hradčanském "domečku" vyjde každá verze nastejno. Samolibí politici obdaření imunitou a obhajovaní renomovanými advokátními kancelářemi, by se měli podobných hloupých přirovnání zdržet.

5 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Jsem Zuzana Palečková. Jsem dcera, manželka, máma, maman půlky Gabonu, tchýně gabonská, babička Čechogabončete a mám touhu se tak trochu vyjádřit

Seznam rubrik