Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No vidíte, poroučejí už nejenom větru, dešti, ale i vašemu tlaku. :-D. Vám karma, máte naprostou pravdu :-)

6 0
možnosti

Mezi komunisty a nacisty není rozdíl, technologicky nastolit totalitu ani jinak nelze. (Neurážím, v případě nesouhlasu sdělte, prosím jak) ... Opravdu se divím, proč se ohražují ... Hitler blaho pro své vyvolené - Stalin pak pro celý svět. Výsledky identické - rozval všeho ... Není avšak vše špatné, např. soudruh Kováčik je zootechnik z kravína. Měl by nějakou životní úroveň, byl by užitečný a žil by. Dnes má nesrovnatelnou životní úroveň, užitečným není a žije. Jeden z těch, kteří mají plné právo zvolat - Zlatí komunisté, chvála, že to tak do - ebali ! ... O K.Konečné, dívce ze školní lavice, pak IHNED v Bruseli, ani nemá smysl mluvit ! Kam se hrabe její otec funkcionář KSČ ! On zachraňoval naši společnost - dcerka celou Evropu ! ... :-)

7 0
možnosti

Soudružky Semelová, Konečná toť klasická výkladní škříň klasické komunistické argumentace, a propagandy. Včera byla upoutávka na "komerční" TV Nova na "diskuzi" s předsedou komunistů Filipem /"údajným estébákem"/. Ve spontánní upoutávce zaznělo cosi o rockové hudbě a s. Filipovi. Takže další klasická komunistická hlína, a to se bavíme jen o "zábavě" !

Doufám, že tam zaznělo i to, že rocková muzika zde byla "zakázaná" a nedostupná, viz. např. existence nelegálních burz, vysílání rádií /vč. "objasnění faktu", že sk. Kiss má v názvu vlastně jeden ze symbolů fašistického Německa, tedy dvě S ;-D/, a jistě včera zaznělo i připomenutí zákazů pro sk. Praž. výběr, Katapult, ad. A dnes ze sebe komunisti dělají "fanoušky rockové muziky", aby upoutali mládež, fakt hlína :-)

Tak jen naší mládeži, kdybyste chtěli koncerty, či jenom desky, tak smůla, pak byste museli žít v jiné zemi než v tehdejším Československu. Ale o tom jistě včera pozpěvoval soudruh Filip ;-D. Takže už nikdy, ale jsme v česku, takže po nich přišel Klaus a Zeman, naši "opo-smluvníci", takže další bohužel pro demokracii. Mějte se a něco s tím dělejme.

8 0
možnosti
Foto

Za nekvalitní potraviny si můžeme sami, protože jdeme po ceně a ne po kvalitě. Většinu trhu s masem a mlékem ovládá Babiš a zejména jeho firmy vyrábějí levný šit, protože jak jsem psal zákazníky zajímá cena a ne kvalita. Jinak souhlas.R^R^

8 2
možnosti
Foto

Za nekvalitní potraviny může vždycky výrobce. Protože, když se vešel do stejné nebo nižší ceny venku, tak proč ne tady?

Odpověď je zcela nasnadě. Aby vice vyždímal náš trh a samozřejmě také, aby víc vydělal.

2 1
možnosti

Taky jsem už hezkých pár let neviděl v řeznictví telecí a svíčkovou.

K tomu titulku: netýká se jen komunistů.

4 0
možnosti
Foto

Ve čtvrtek jsem u řezníka na telecí a svíčkovou koukal a byl toho, co břuch žádá. Tak marně přemýšlím, kde žijete.

4 0
možnosti

Komunisti a jejich voliči, to je ZLO![>-]EU

7 1
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Jsem Zuzana Palečková. Jsem dcera, manželka, máma, maman půlky Gabonu, tchýně gabonská, babička Čechogabončete a mám touhu se tak trochu vyjádřit

Seznam rubrik