Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A86n43n34a 43Č39e81r95n74á

13. 9. 2016 23:00

Na zastávce, nebo chodníku, jsem už dlouho necítila vůni cigarety. Možná je to tím, že mám odpolední směny anebo jsou u nás kuřáci slušnější?

A taky je u nás už víc nekuřáckých podniků, než kuřáckých. Takže taky sedíme na zahrádkách venku, před prázdnou hospodou, abychom se mohli spolu bavit.

A mocná tabáková lobby s tím nic nezmůže, z hospod se stávají jenom prázdné místnosti a servírky s pivem se víc naběhají.

Vy máte s dítětem výhodu, že můžete jít jako nekuřačka do nekuřácké pizzerie. Ale jestli někdy projde protikuřácký segregační zákon, tak já jako nekuřačka se se svými kouřícími přáteli nemám kde sejít. Tak nám, prosím, nechte aspoň ty zahrádky...

2 0
možnosti
Foto

... Restaurace bez vyloženého zákazu už jsou tady nazývány "kuřáckými lokály", kde nekuřák, co by se chtěl najíst, vlastně ani nemá co hledat... :-/Rv

Marná debata. Vám karma.

1 0
možnosti
MT

Chápu správně, že jste dítě ve věku, kdy ještě jezdí v kočárku, rovnou z jeslí táhla do hospody, notabene kuřácké (každý podnik má dveřích povinně napsáno, zda je kuřácký či nikoliv), tam ho cpala hospodským jídlem a navrch kušnila, že tam někdo kouří?

Babička k nezaplacení. Já být matka toho dítěte a tohle si přečíst, tak už vám ho v životě nepůjčím.

7 0
možnosti
MR

M36a52r59t72i44n 97R74a43m

12. 9. 2016 0:08

Sedí v pizzerii a venku, tedy nejspíš předzahrádka je to, kde se rozhodla babička s vnoučkem posedět! Takže: Ne, nechápete správně!

0 0
možnosti
JF

Vy nekuřáci se dovoláváte slušnosti, ale chtěli byste jen zakazovat.

5 0
možnosti
JT

Jenomže my nekuřáci vám kuřákům zdraví neničíme ani svému okolí nesmrdíme. To vy jste ta bezohledná individua.

2 0
možnosti
MS

Tentokrát karma za bezohlednost,kterou jste pěkně vykreslila.Bohužel trvám na názoru,aby si právo obsluhy konkrétní zákaznické skupiny vyhradil provozovatel, nikoli stát.Akorát bych nechal povinnost předem označit podnik do kterého zákazník vstupuje.Na druhou stranu mi kamarád řekl dobrý argument a nevím jak se k němu postavit.Když půjdete v kamarádském kolektivu do hospody,tak je blbý,aby se kolektiv rozdělil na kuřáky a nekuřáky.Prostě chcete být spolu,takže to obvykle dopadne tak,že je nekuřák pasívním kuřákem,což je zase nefér.Z tohoto pohledu je zákaz logický.

1 5
možnosti
LJ

Když jdu s kamarády na pivo, tak kamarádi-kuřáci jsou tak ohleduplní že zásadně chodíme do nekuřáckých restaurací.

3 0
možnosti
  • Počet článků 159
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 960x
Jsem Zuzana Palečková. Jsem dcera, manželka, máma, maman půlky Gabonu, tchýně gabonská, babička Čechogabončete a mám touhu se tak trochu vyjádřit

Seznam rubrik